Vilniaus universitetas

MENIU

Kalendorius

MAMOS EINA: ĖJIMO RENGINYS SODE, SKIRTAS PASAULINEI MAMŲ PSICHIKOS SVEIKATOS DIENAI PAMINĖTI

2023-05-03

Ėjimo renginys vyks gegužės 3 d., 13val. VU Botanikos sode (Kairėnų g. 43, Vilniuje). RENGINIO DALYVIAMS ĮĖJIMAS NEMOKAMAS (12.45-14.00 val., prie sodo vartų pasakius kodą: MAMOS EINA).

Plačiau apie renginį Facebooke: https://fb.me/e/2xihKNWfQ

Prie įėjimo į sodą tiesiog pasakykite "MAMOS EINA" ir Jūs prisijungsite prie bios eisenos, skirtai Pasaulinei mamų psichikos sveikatos dienai paminėti. Pridedame ėjimo renginio VU Botanikos sode žemėlapį.

Mamos eina, bėga, keliasi, griūva, nuvargsta, ir vėl kartoja tą patį. Motinystė – kartais ėjimas, bet dažnai – bėgimas šalia, paskui, priekyje. Žinome, kad buvimas tėvais suteikia visą emocijų spektrą. Liūdesys, neviltis, nerimas, depresyvumas – irgi motinystės dalis.

Kviečiame atkreipti visuotinį dėmesį į mamų psichikos sveikatą. Apie tai su „Mama mums rūpi“ partneriais ne vienerius metus kalbame. Šiemet, pirmą kartą švęsdami Pasaulinės mamų psichikos sveikatos dieną Lietuvoje, rengiame ėjimo renginį. Ateikite, pabūkime kartu, pasidalykime patirtimis ir palaikykime mamas.

Renginio metu jūsų lauks psichologės, dėmesingo įsisąmoninimo akredituotos instruktorės 15 minučių trukmės paskaita apie streso valdymą ir emocijas, rėmėjų dovanos (pirmiesiems 40-čiai atvykusių).

„Mama mums rūpi“ projektas rūpinsis ir sieks kartu su jumis, kad ši diena taptų kasmetinė tradicija sutelkti dėmesį ir pagalbą mamoms ištisus metus, kai joms to reikia.

KAIP DAR GALIME PRISIDĖTI?

⁃ Prisidėkite per „Contribee“. Ėjimo paramos tikslas – 555 eurai. Jie bus skirti finansuoti projekto „Mama mums rūpi“ informacinius emocinės paramos rinkinius mamoms. Net ir nedidelė auka gali padėti pasiekti didelį tikslą! Paremkite greitai ir paprastai: https://contribee.com/mama-mums-rupi/post/34087