Vilniaus universitetas

MENIU

Naujienos

BOTANIKOS SODAS LAUKIA VU ALUMNŲ

Šiandien Vilniaus universitetas (VU) pristato specialiai alumnams skirtą interaktyvią platformą. Šios platformos tikslas – išlaikyti ir stiprinti tarpusavio ryšius su universiteto alumnais, kurių Lietuvoje ir pasaulyje yra beveik 200 000. Užsiregistravusieji įgis VU alumno kortelę, kuri suteiks lengvesnę prieigą prie gausių VU išteklių.

„Universiteto sėkmė didele dalimi priklauso ir nuo alumnų sukuriamos vertės. Turėdami tokią didelę bendruomenę, matome milžinišką prasmę sekti geriausių užsienio universitetų patirtimi ir burti alumnus naujoms iniciatyvoms, skatinti dalijimąsi savo žiniomis ir motyvuoti bent retkarčiais sugrįžti į savo Alma Mater, kuri kiekvieno mūsų gyvenime vaidino išskirtinį vaidmenį“, – teigia Vilniaus universiteto rektorius prof. Artūras Žukauskas.


Tarp privilegijų, kuriomis galės naudotis VU alumnai – ir VU botanikos sodo Kairėnuose ir Vingio parke lankymo bilietas su specialia nuolaida. Tad kviečiame visus, baigusius seniausią Lietuvoje universitetą, registruotis VU alumnų platformoje ir naudotis savo virtualia kortele! Kasose galėsite ją parodyti išmaniajame telefone arba atspausdintą ant popieriaus. Kiekvienas prisiregistravęs alumnas gauna unikalų numerį.